COOKIE POLITIK

Privatlivspolitik

Oversigt:

  1. Ejer oplysninger.
  2. Hvad er Cookies?
  3. Slet eller bloker cookies.
  4. Hvad vi bruger cookies til på vores website.
  5. Cookies fra 3 part.
  6. Brug af personoplysninger.

 

  1. Ejer oplysninger:

Frederik IX Studios ApS

Rolfsvej 37, 2TH
2000 Frederiksberg
Danmark

CVR-nr.: 38374419
Tlf: 31533710
E-mail: hello@frederikix.com

 

  1. Hvad er cookies?

Cookies anvendes i dag på de fleste hjemmesider, og er i de fleste tilfælde nødvendige for at levere den bedste service på siden.
En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på din computer eller anden tilsvarende enhed så den kan genkendes.

En cookie kan ikke indsamle personlige oplysninger fra brugerens computer, og kan ikke indeholde virus.

  1. Slet eller bloker cookies: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

  1. Hvad vi bruger cookies til på vores website:
  • Teknisk funktionalitet/analyse, så vi kan forbedre din brugeroplevelse.
  • Til eksekvering af ordrer på vores hjemmeside.
  • Trafikmåling, så vi kender antal besøgende på vores side, og kan målrette vores annoncering bedst muligt.
  • Tilpasning af annoncering, så vi kan sørge for at brugeren får vist de annoncer, som vi mener er mest relevante baseret på adfærd og interesse.
  1. Siden anvender cookies fra følgende tredje parter:

Google Analytics

Google Analytics til at måle trafikken på hjemmesiden.

Facebook

Vi annoncerer på forskellige websites såsom sociale medier. Cookies giver os mulighed for at se hvilke annoncer, som der klikkes på og interageres med. Hver annoncør anvender sine egne cookies til dataindsamling.

PensoPay

Er vores betalingspartner til kreditkorttransaktioner.

 

  1. Brug af personoplysninger

Personoplysninger videregives ikke til tredjepart, med mindre man har givet tilladelse hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at man selv afgiver disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i konkurrence m.v.

Personoplysninger bruges for at gennemføre det køb, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysninger til forsendelse af vare  leverancen videregives til Frederik IX Studios anvendte fragtfirma og betalingspartner.

Personoplysningerne bruges endvidere til analyser i forbindelse med optimering og forbedring af vores hjemmeside, produkter, tjenester og  brugte teknologier, samt markedsføring via diverse sociale medier.

Kontakt vedrørende personoplysninger:

Hvis du ønsker information om de oplysninger, som er registreret om dig, skal du henvende dig på hello@frederikix.com eller på telefon +4531533710

Beskyttelse af personoplysninger.

Som følge af persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af vores data, og vores interne procedurer lever op til den gældende lovgivning.

Den fortløbende udvikling af mulighederne og teknologien på internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre retningslinjer for behandling af personoplysninger i den udstrækning loven kræver det.

Du har til enhver tid ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig, samt tilbagekalde eventuelle samtykker som du måtte have givet.

Hvis du ønsker at klage over behandling af dine oplysninger, har  du mulighed for at indgive din klage til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk.